Centrum voor dagbesteding

Maatschappelijk doel

Als Stichting Strong-id Mental Coaching willen we het volgende aanbieden:

Sporten voor maar 7 euro:

Als Stichting Strong-id Mental Coaching, die natuurlijk bekend staat om zijn rol binnen de maatschappelijke ondersteuning, willen we graag het voortouw nemen op het gebied van maatschappelijk belang. We willen vanuit Strong-id een lagere drempel bieden voor mensen die om diverse redenen niet willen, kunnen of durven sporten. U kunt denken aan financiële issues of bijvoorbeeld de veiligheid.

Deze nieuwsbrief is gericht aan: de Wijkteams, GGD, BV Sports, Reclassering en andere Zorgaanbieders binnen de Gemeente Leeuwarden. Dat betekent dat iedereen die vanuit een eerder genoemde organisaties binnen de Gemeente Leeuwarden wordt aangemeld, onbeperkt kan sporten voor maar 7 euro per maand, op alle momenten van opening. Let wel: Dit geldt alleen voor fitness. Andere activiteiten zoals vechtsporten vallen hier niet onder.

 

multicultureel, kortom voor iedereen die binnen de Gemeente Leeuwarden woont!

Lage abonementskosten maken MentalSports toegankelijk voor alle lagen van de bevolking.

We willen graag een hand uitreiken naar de Gemeente Leeuwarden en zijn bewoners door met deze actie meer mensen over de drempel helpen die graag willen maar vanwege eerdergenoemde redenen niet kunnen sporten. We zullen hiervoor een speciaal wij-jij toegangsbewijs ontwikkelen. We hopen u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Strong-id brengt de toegangskaarten bij de wijkteams voor de opening. We zien u graag na of bij de grand opening aan de Willem Loréstraat 15A,