Centrum voor dagbesteding

1 dec. 2018 Leeuwarder Helden

1 december 2018 in Leeuwarden

Maninho, AKA kiessekelly Motivation

Maninho, AKA kiessekelly Motivation moest voor de wedstrijd 6.5 kg afvallen. Met veel pijn en moeite haalde hij het streefgewicht. Maninho begon heel sterk in zijn eerste ronde. De tegenstander liep een gesprongen knie op en kon de partij niet voorzetten. De wedstrijd werd gestaakt en Maninho won op TKO.

Eugene

De tegenstander van Eugene was in het begin behoorlijk wild. In de eerste ronde liet Eugene zich meeslepen in het gevecht maar schakelde al snel om en domineerde hierdoor zijn tegenstander. Deze kon de druk niet aan en de partij werd gestaakt door de scheidsrechter in de tweede ronde.

Artur

Arthur moest het opnemen tegen een vechter die drie kilo zwaarder woog. Voor Arthur was dat geen probleem en domineerde de partij vanaf ronde een. Artur vocht als een ware titaan, observeerde en sloeg op de juiste momenten toe. Artur won zijn partij unaniem.

Minina

Minina the Mental killerqueen heeft een technisch sterke partij gevochten. Haar tegenstander kwam alle drie de rondes tekort en de jury wees minina na een hevige strijd unaniem aan als winnaar.

Charlotte

Charlotte verdient ook zeker een plekje op onze website. Ze had keihard getraind om te knallen op het Leeuwarder helden Gala. Helaas bleek haar tegenstander ziek te zijn en werd dit gemeld op de dag van de wedstrijd.