Deprecated: Optional parameter $depth declared before required parameter $output is implicitly treated as a required parameter in /home/bbbnmnl/mentalsports.nl/wp-content/themes/appointment-pro/functions/menu/appoinment_nav_walker.php on line 42
2 maart 2019 Sportcentrum Balili - MentalSports

Centrum voor dagbesteding

2 maart 2019 Sportcentrum Balili

Balili presents te Groningen

Op 2 maart 2019 organiseerde Sportcentrum Balili een té gek event! Er stonden een aantal super gevechten op u te wachten.

Om ervoor te zorgen dat bezoekers geen honger kregen van de gevechten, bood Sportcentrum Balili verschillende lekkernijen aan, die bij de balie te koop waren. Met dank aan La Grotta voor de catering.

Natuurlijk wilden we de andere sponsoren ook aan het licht brengen. Dit event werd mede mogelijk gemaakt door Xwrap, Wayland, Tattoo studio 2222, Vechtsportonline, Reco Security, HA Schoonmaak en Health Centre Groningen.

Eugene

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is PHOTO-2019-03-03-14-36-46-768x1024.jpg

zaterdag vochten Arthur en Eugene in Groningen. Eugene won bij opgave in de 1e ronde.

Arthur

Arthur moest drie rondes aan de bak, en vocht zijn Eerste bokspartij. De vechters van Mental Sports zijn allround. Is er geen kickbokspartij of zijn er blessures door het kickboksen, dan gaan we Boksen. Zo doen wij dat bij Mental Sports.