Centrum voor dagbesteding

13 okt. 2018 – Warriors of the north

13 Oktober 2018 in Drachten:

 

13 Oktober zijn we 3 partijen gevochten door MentalSports.

Artur Matevosyan mocht de spits afbijten op deze sportieve avond.


Artur stond tegenover een sterke jongen van sportschool Dinther. Artur was wat voorzichtig in het begin van de partij, wat uiteraard niet raar is voor een debuut. Gaandeweg de eerste ronde begon hij meer te combineren, en wist hij in de 3de ronde zijn tegenstander zelfs van een knockdown te voorzien. Nadat de scheids 8 tellen gaf aan de tegenstander, werd de partij uitgevochten. De beslissing was duidelijk: de winnaar staat in de rode hoek, oftewel Artur!

 

De tweede strijder die de ring mocht betreden was Thom Rauwerda.


Thom zijn tegenstander kwam uit voor sportschool DV Sports. Zo koel en kalm als Thom was voor de partij, ging hij in de eerste ronde volop in de aanval en scoorde erg veel punten met zuivere lowkicks. Zijn tegenstander was zeker ook niet de minste, en kwam terug met verschillende combinaties. In de 2de ronde leek het gelijk op te gaan, maar in de 3de ronde wist Thom zijn tegenstander net iets meer te doen voor de winst. Helaas geen gewonnen partij, maar wel een enorme winst aan ervaring!

 

De laatste strijder die MentalSports kwam vertegenwoordigen was Eugene Escalona.


Zo’n 2 weken van te voren leek het erop dat Eugene de ring niet zal betreden; maar liefst 2 partijen werden afgezegd. Erg vervelend natuurlijk! Echter, 2 dagen voor zijn partij kreeg hij een aanbod om een wedstrijd te boksen. Deze kans liet Eugene natuurlijk niet gaan. Alle 3 rondes wist Eugene overduidelijk naar zich toe te trekken door simpele maar technische combinaties te maken. Hij wist goed zijn lengte in de strijd te gooien waarmee hij zijn tegenstander op afstand hield en ook goed wist te raken. De eerste partij én winst zitten in de pocket!